Înca din anii ’90, o noua tehnică de fitness, numită Zumba, s-a răspândit în peste 35 de ţări din lume. De-a lungul timpului, acest exerciţiu fizic a devenit popular datorită modului în care se efectuează. Zumba combină exerciţiile tipice de fitness şi aerobic cu mişcările specifice dansurilor latino (salsa, samba, merengue, flamenco) şi internaţionale (columbiana, reggaeton, country, folk şi chiar rock). Astfel, antrenamentele sunt mai distractive şi mai puţin obositoare.

De ce sa alegi Zumba?

În primul rând pentru că este un mod plăcut de a face mişcare, timp în care dai jos kilogramele în plus. Îti eliberezi mintea de gândurile pesimiste, trupul de energiile negative, cunoşti noi oameni şi multe altele. Dar iată care sunt pe scurt beneficiile exerciţiilor Zumba.

  • Te ajută să elimini toxinele din corp
  • Îti antreneaza întregul corp
  • Te încarci cu energie pozitivă, într-o atmosferă de „petrecere”
  • Scapi de oboseală şi stres
  • Socializezi din plin

În concluzie, rezultatele dorite se vor vedea în timp, în funcţie de timpul alocat exerciţiilor Zumba, dar şi de organismul fiecărei persoane în parte. De asemenea, un stil de viaţă sănătos nu înseamnă doar mişcare, ci şi o alimentaţie corespunzătoare bazată pe cât mai multe fructe, legume, carne friptă, sucuri naturale.

La Ocna Sport, Zumba Fitness în fiecare marţi şi joi de la ora 20 cu Ramona Cosovan!

Fiecare oră se plăteşte individual (10 lei)